A place worth getting lost

Enda en fin dag i Stavanger er nå over, og jeg har blitt litt amazed over hvor “allsidig” denne byen er. Det er et godt byliv, men om du er som meg og hater store folkemengder og trange gater, så kryr det av fler landlige omgivelser og store strender. Jeg er virkelig ikke en by-person, og Stavanger-by får det til å gå kaldt nedover ryggen min. Jeg vet ikke hvorfor, det er bare noe med bygninger som er bygget så og si inn i hverandre som gjør meg helt uvel! Derfor har vi hatt større fokus på å oppleve strandliv, kjøreturer og gåturer langs vannet og i parken.

 

Og når det gjelder disse tre gigantiske sverdene.. jeg aner ikke hva det er, hvorfor de står der, eller hvordan de kom seg dit. Men folk reiste i flere timer kun for å ta bilde av disse, så da gjorde jeg det også. Men etter et aldri så lite Google-søk fant jeg ut at det er et minnesmerket etter slaget i Hafrsfjord i 672, da Harald Hårfagre samlet Norge til ett rike. Det største sverdet representerer den seirende kongen, mens de to andre symboliserer de tapende småkongene. Sverdene er også et fredssymbol – de ble satt ned i fjellet for at de aldri mer skal brukes.

De er nesten 10 meter høye, men R var overbevist om at de var plantet der av menneskehender. Helt til jeg leste opp noe som stod på et skilt 5 meter unna, at de var plassert med maskiner.

 

Stavanger

Vi er fremme i Stavanger og de neste dagene blir så bra! Jeg og R har ikke sett hverandre på nærmere tre måneder, og jeg skal være totalt ærlig å si at vi to ikke fungerer så bra sammen lenger – noe vi begge to er klar over. Jeg ønsker ikke å danne et glansbilde her inne, da dette faktisk er mitt fristed der jeg skal kunne snakke om alt. Og han og jeg har ikke hatt det så bra i en god stund. Alle har perioder som er vanskeligere enn andre, men vår “periode” har vart litt for lenge, og vi sklir stadig mer og mer fra hverandre.

Vi er aldri sammen, og den lille tiden vi faktisk er på samme sted og i samme land, så er vi ikke sammen. Vi bruker ikke tid sammen. Derfor tror jeg vi begge vil få så mye ut av de neste dagene der akkurat det blir fokuset. Bruke tid sammen og faktisk gjøre noe annet enn å spise middag mens vi ser på èn episode på Netflix, og det er det.

Dagen i dag har gått til å gjøre seg kjent med byen, spise en god lunsj, gå langs bryggekanten og spise en dårlig middag.

 

We´re off to…

Etter å ha snakket om dette i månedsvis, faktisk i et par år, så er det så deilig å endelig gjøre handling av det! Man kan planlegge og snakke om ting så mye man vil, men eneste måten å få det til å bli en realitet, er ved å faktisk bare gjøre det! Om en halvtime setter vi oss på flyet som skal frakte oss til Stavanger, og jeg gleder meg så mye til denne turen!

Verken jeg eller R har vært der før, og vi har snakket om at vi har lyst til å se mer av dette fantastiske landet vi er så heldige å bo i. Jeg har alltid holdt meg i nærheten av min kjære hjemby. Jeg har vært i Bergen et par ganger, og i Haugesund èn gang. Men bortsett fra det, har ikke Hønefoss vært mer enn 2 timer unna.

Jeg aner ikke hva vi kan forvente når vi kommer frem til Stavanger, eller hva vi skal gjøre. Men jeg vet vi kommer til å kose oss så mye mens vi er der!

Så neste gang vi snakkes er jeg i Stavanger! Iiih! Gira! 😃

Summer-memories

På sånne dager er det deilig å være hjemme igjen! Sommeren har kommet for fullt i Norge også, noe som gjør at savnet etter ferieparadiset ikke blir like stort og tungt. Det var nok greit vi ikke skulle bli lenger, da mamma reagerte kraftig på sola denne gangen og hadde soleksem på armene, magen og beina. Stakkars mamma 😭 Heldigvis er hun allerede på bedringens vei!

Jeg er så glad for at jeg har vært en del i sola i år, da jeg kun har fått en dyp og fin brunfarge – uten å bli brent! Jeg er den som alltid blir brent, uansett hvor mye jeg smører meg! Det skal nevnes at jeg var rød på skuldrene, brystet og litt i ansiktet, men det gikk fort over. Får bare håpe denne brunfargen holder en god stund denne gangen!

Nå er det tid for middag i sola, så prates vi siden ❤️

It Was a Blast

Tenk at en uke kan gå så fort! Nå er vi hjemme igjen, og Kypros-eventyret er over. Men vi koste oss helt ekstremt masse og jeg setter så enormt stor pris på at jeg fikk være med og oppleve dette her! Hver morgen startet med morgenbad i bassenget, en god frokost og masse slikking av sol i fler timer.

Jeg fikk lurt inn et par treningsøkter, vi spiste masse god mat, badet, var på show hver kveld, etterfulgt av høytlesning fra en bok på terrassen.

Vi kom hjem seint i natt. Eller, rettelse – vi kom hjem veldig tidlig! Vi kom inn døra hjemme og gikk til hver vår seng alle sammen kl 05:30. Flyturen gikk fort og det var deilig å komme hjem. Foreløpig i dag har vi stirret tomt ut i lufta alle sammen. Litt slitne etter en litt oppstykket dag i går, og noen timer på fly.

Selv om jeg allerede savner late dager i Kypros, så var det deilig å komme hjem også. Hjem til norsk vann, norsk mat og egen seng. Friskt vann er så undervurdert, og noe så alt for mange tar forgitt. Resten av dagen går til avslapning og kos, noe ingen av oss får nok av.

This is where you´ll find me today

 

Det var såå deilig og avslappende med massasjetime nå. Jeg trodde ikke jeg kunne senke skuldrene mer enn jeg allerede har gjort, men der tok jeg feil! De første par dagene klarte jeg å nærmest gå meg bort når jeg skulle finne frem til treningssenteret de har her. Dere skulle sett meg! Jeg gikk innimellom solsenger, rundt et basseng, tråkket nesten på en mann som lå og sola seg, og fant såvidt veien tilbake til leiligheten vår igjen, så jeg kunne spørre om guide. Svein ble heldigvis med meg hele veien bort og jeg kom meg helskinnet til gymmet og fikk svettet litt. Dagen etter klarte jeg faktisk å finne frem helt selv!

Woho! Proud moment in Kathrine´s life!

Vi gikk sammen bort til spa-avdelingen i dag og fikk på oss badekåper og tøfler, før vi gikk inn på hver våre rom. Det var sååå deilig med pleie fra topp til tå, og jeg hadde en hyggelig samtale med hun som masserte meg. Livet dere.. livet er herlig!

Svein kom nettopp inn døra med nuggets, fries og sprite, så jeg er å finne her de neste timene med Donald-krysset mitt. Jeg er ikke stor nok for de store kryssord-bladene, så Donald er helt amazing for meg!

Vacation-mode ON

 

Nå har vi vært her i fire dager og jeg storkoser meg så mye her! Vi har spist masse god mat, og hver kveld er det show etter middagen. Vi har ligget i sola i timesvis, og jeg har blitt brun, dere! Sånn på ordentlig!

Jeg er så lykkelig!

I går var vi i byen, der mamma kjøpte noen ting vi alle kunne leke med i vannet! SÅNT. ER. SÅ. GØY! Så vi har kost oss i vannet med ball, og dykking etter pinner. Jeg bare elsker livet og kunne virkelig ikke hatt det bedre!

Nå er det rett i dusjen, før middag og en ny runde med show i kveld. Kos dere med et lite bildedryss fra noen av de desidert beste dagene på lenge! ❤️

 

 

Welcome To Paradise

Kan ikke tro at vi er på dette paradiset her akkurat nå! Vi kom frem til hotellet natt til tirsdag, og tok med oss alle tingene våre til leiligheten vi skulle ha denne uka. Det er så fint her! Etter vi hadde satt tingene våre på plass, gikk vi rett ut på verandaen for å se på bassenget som er rett utenfor. Det fristet veldig å bade, men da klokka var ett på natten bestemte vi oss for å vente til dagen etter. Men de andre bestemte seg for å vasse i kanten (Det er et par trinn ned rundt hele bassenget), så de dumpet nedi og gikk langs bassengkanten. Det så så deilig ut og dette var noe jeg også ønsket å være med på. Jeg dro av meg sokkene og travet bort til bassenget, helt på overtenning over at jeg skulle få dyppe føttene i vannet. Jeg satte venstre fot nedi og kjente det deilige, kjølige vannet mot huden og det begynte å krible i hele kroppen min. Gleden varte ikke særlig lenge, da jeg brått kjenner at dette trinnet var jævlig glatt, og ramler med rumpa først uti vannet. Heldigvis var mamma rask og tok i mot det andre beinet mitt, så det ikke ble vått.😂

Jeg ramlet bare ned på trinnet, så jeg dyppa jo ikke hele meg. Men klærne var jo gjennomvåte! Vi skulle ikke bade da det var såpass seint, men jeg tenkte vel at FUCK THE RULES! JEG VIL BADE! 

Jeg fikk kavet meg opp og kledd av meg de våte klærne. Etterpå var det rett i seng så vi fikk mest mulig ut av neste dag.

Endelig er dagen her!

I dag reiser vi! Kofferten er pakket, neglene er lakket, brynene er farget og jeg kunne ikke vært mer klar for denne turen! Fyy som jeg gleder meg! Flyet går ikke før senere i kveld, så vi er ikke fremme i Kypros før nærmere midnatt. Tenk at i morgen tidlig våkner vi i Kypros, dere! Med basseng rett utenfor døra og med en stor og fin uteplass, der vi kan sitte og kose oss på morgenen og på kvelden! Jeg har ikke vært i Aiya Napa før, så det blir veldig gøy å være på en helt ny plass. Jeg har fått se mange fine bilder derfra og hørt hvordan det er er, så jeg er supergira! Litt reisefeber Iiiih! Kameraet er så klart med, så jeg kommer til å ta masse bilder mens vi er der.

Teller ned timene

 

Happy lørdag, fine mennesker! Jeg har endelig kommet meg til mamma og sitter i skrivende stund med føttene godt plantet i en balje med varmt vann og grønnsåpe. Hvordan havnet jeg på terrassen med et glohett fotbad? Helt ærlig så aner jeg ikke, men jeg nyter det til det fulle! Fy søren så digg! Sola skinner og jeg sitter her og slurper zeroh-saft og hører på musikk. Livet er herlig!

 

Jeg gleder meg så ekstremt til i morgen, og har gledet meg i over en måned! Det er helt uvirkelig at vi reiser om under 24 timer til ferieparadiset jeg allerede har forelsket meg i! De neste dagene skal nytes med masse sol og bading. Det kribler i hele kroppen og jeg klarer nesten ikke å vente! Ferietur med noen av de fineste menneskene jeg vet om! Det blir bare helt fantastisk! ❤️