For en magisk helg! ✨💜


Jeg visste det ville bety mye for meg – jeg var bare ikke forberedt på hvor mye.

Det er utenfor komfortsonen store ting skjer og på lørdag hoppet jeg så langt utenfor komfortsonen jeg kunne komme. Jeg vurderte frem og tilbake. Usikkerheten satt på skulderen min og ville ikke slippe taket. Men så var det noe i meg som skrek enda høyere – jeg kom til å angre om jeg ikke var en del av noe så stort. Ja jeg reiser alene – men dette er noe jeg gjør for MEG!

Nervøsiteten slapp taket så fort jeg satte foten min på innsiden av de dørene. For en energi og for en magisk følelse! Et rom fylt med mennesker som har de samme ambisjonene og drømmene – Hver dag strekke seg for å være bedre enn i går. Mennesker med den samme gnisten for trening som jeg trodde jeg hadde mistet. Det viser seg at den var der hele tiden, jeg trengte bare denne dagen til å faktisk føle det. 💜

Endelig fikk jeg bruke kroppen igjen. Pushe grenser jeg ikke har vært i nærheten av på flere måneder, og jeg kom ut igjen med tidenes største mestringsfølelse!

Så takknemlig for denne helgen og jeg gleder meg virkelig til reisen videre!

Endelig tilbake

Dette føles så fantastisk, men også rart! Det har skjedd så mye på både godt og vondt siden jeg var her inne sist – for hele tre år siden. Tenk det! Tre år har gått og jeg kan ikke huske sist jeg følte meg så bra som i dette øyeblikket – akkurat her og nå. Det er sommerferie, jeg har vært på min første ferietur på tre år og livet er bra. Jeg kan oppdatere litt underveis om hva som har skjedd siden sist. For det føles som ingenting er forandret, samtidig som ingenting er det samme. Korona kom i mars 2020 og jeg klarte å holde meg unna smitte i nesten to år – noe jeg syns er veldig bra gjort med mitt dårlige immunforsvar. Men så fant viruset kroppen min også og jeg ble veldig dårlig.

Jeg har vært sint, lei meg og redd i noe som føles som en evighet. Alt har vært tungt og tøft veldig lenge med alt for mange nedturer og ekstremt mye sykdom. Jeg brukte hele 2021 på å være syk og var faktisk ikke sikker på om jeg kom til å klare meg. Jeg vet – det høres veldig dramatisk ut, men det er akkurat slik livet mitt var. Helsen min endret seg drastisk og jeg har aldri følt meg så dårlig noen sinne.

Men nå er jeg endelig bedre. Det virker hvertfall som kroppen min sakte men sikkert begynner å takle hverdagen bedre, noe som føles helt fantastisk!

Det skal bli så deilig å endelig bli aktiv her inne igjen, for fy søren som jeg har savnet det! Det kommer masse innhold på alle mine sosiale medier, så om du vil være en del av mitt univers er du hjertelig velkommen 😄

På alle mine sosiale medier heter jeg nå Kathrine Strande. Jess, jeg har lagt på et etternavn til – bare fordi 😄

Jeg heter fortsatt Fredriksen, men Strande var litt lettere å ha som kallenavn overalt, derfor er det nå brukernavn på alle plattformer😊