Jeg skal til Kypros!

 

Dette er helt uvirkelig, og det har faktisk ikke ordentlig gått opp for meg! Jeg skal til Kypros! Jeg skal på ferietur med mamma, stefaren min og stesøsknene mine!

Jeg har vært i Kypros tre ganger tidligere, men det er lenge siden nå! Og denne gangen skal vi ikke til samme plass som jeg har vært på før. Dette blir så amazing! Jeg skal slikke sol hele dagen, spise god mat, bade og bare kose meg! Det blir så klart en del trening der også – man har ikke vondt av bevegelse og styrketrening selv om man er på ferie!

Sist jeg var på sydentur med mamma var i 2012, så jeg gleder meg helt vilt til denne turen! Nesten så jeg får lyst til å pakke kofferten nå, men det er fortsatt en liten stund til, så jeg skal klare å la være i hvertfall noen dager til!

Tenk at her skal vi bo i en hel uke! Med eget basseng rett utenfor verandadøra..

Jeg har ikke ord..

Jeg har virkelig ikke ord!

 

Jeg har presset meg for hardt

De siste ukene har vært så uendelig stressende at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne en gang! Innimellom blir jeg litt usikker på hvilket år det er!

Jeg gledet meg så mye til sommeren endelig skulle begynne, og blir litt trist over at vi er halvveis allerede. Hvor blir det av tiden? Denne sommeren skal hvertfall ikke bli sånn som i fjor. Jeg jobbet hele sommeren og fikk ikke noe tid til å nyte det varme været, friheten, eller sene sommerkvelder. Alt var borte før jeg rakk å snu meg rundt, så denne sommeren nekter jeg å gå i samme fella!

Det har vært mye jobb og ekstremt mye trening. Jeg kjenner jeg har presset kroppen min til det punktet hvor den har tøyd strikken til det maksimale. Hodet mitt er tomt, kroppen føles bare tung og jeg kjenner jeg virkelig trenger en pause.

Da passer det perfekt at jeg straks skal på ferie! Veldig snart! Og jeg bobler over av spenning i hele kroppen! Guud, så deilig dette skal bli! Og jeg skal nyte hver eneste dag, hvert eneste sekund!

Tønsberg-tur

Hei dere! Long time, no see og alt det der! Nå har jeg ikke skrevet her inne på en måned, og det kjenner jeg! Herregud som jeg savner å poste ting og skape noe eget! Jeg kommer sakte men sikkert inn i det igjen nå i juli, og det skal bli så deilig! For dette gjør noe helt eget med meg!

Hva har skjedd siden sist? Mye jobb, enda mer trening, for lite søvn og for mye rot. Det er de siste par månedene kort oppsummert. Så istedenfor å se tilbake på alt jeg ikke fikk tid til, la oss heller se frem på alt vi har i vente og tenke at herfra kan det bare gå oppover! I helgen fikk jeg et avbrekk, noe som var helt magisk! Vi dro til Tønsberg hele familyen, kun for avslapning og kvalitetstid, noe som var helt amazing!

Dette har vært en fantastisk helg med så mye god mat og alt for mye is – det perfekte liv med andre ord!

På fredag kjørte vi til Tønsberg og var klare for en helg med full avslapning. Vi gikk opp til Slottsfjellet med hver vår is i hånda. Pappa hadde kjøpt seg sko på kjøpesenteret på fredag, men de måtte byttes da de var for små. Lørdag byttet vi dem inn i noen andre sko, etter en halvtime viste det seg at disse ikke var helt riktig de heller. Fire turer til på kjøpesenteret senere, så var vi endelig ferdig med sko-prøvingen.

Mange gode samtaler, mye latter og herlige gåturer på brygga.. jeg kan virkelig ikke klage på denne helgen, og jeg håpet den aldri ville ta slutt. Jeg har ikke vært i Tønsberg før, og dette blir helt klart ikke den siste gangen. Veldig fint sted og sommerfølelsen boblet over i kroppen! Endelig er det sommer, dere!

Jeg har ikke noe annet å si om helgen enn PERFEKT!

 

Tidligere var biffsnadder virkelig noe av det beste jeg visste om! Nå er det fler år siden jeg spiste det sist, så når jeg så det på menyen på den ene restauranten, så måtte jeg gripe sjansen! Etter vi var ferdig med å spise, fortalte Sissel at “Man skal være forsiktig med å bestille biffsnadder, for det er lett å bli matforgiftet. Jeg ble det èn gang, og jeg spiser det aldri igjen!” Jah.. takk for informasjonen… neste gang kan du gjerne fortelle meg at jeg skal dø FØR jeg spiser det som skal ta livet av meg..

Til info så ble jeg ikke syk! Og maten var veldig god!